Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

4711
4711 - 03-01-2008 20:12:08
Computers & Telefonie

Gegevens mozilla thunderbird terugvinden en verzetten


als je tijdig een backup maakte ,dus een cd met mails en adressen had je geen probleem gehad, vermoedelijk is niet thunderbird maar iets anders de oorzaak dat alles gewist is, eventueel een slechte harde schijf of virus die alles wiste!

ook bij een update van 1.5 naar 2.0 zoals ik laatst deet ging ik ook tijdelijk alles naar een ander nooit gebruikt mail programma over zetten want je weet maar nooit, maar dit is wel een  van de betrouwbaarste programma's  mits je tijdig de juiste versie updaten.

vele linux gebruikers  willen niet anders, en  kijk ook of er niets in de prullenbak is opgeslagen door een foutje want daar komt het ook vaak terecht bij verwijderen!

helaas vermelde u niet welke thunderbird versie u heeft en  welke windows u gebruikte.