Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fikfeeks
fikfeeks - 05-01-2008 18:54:40
Geldzaken & Recht

Rijbewijs

beste mensen, bedankt voor jullie reacties. ik wist niet dat het mogelijk was om tegelijkertijd in 2 landen ingeschreven te staan.volgens mij moet mijn zoon zich dan eerst uitschrijven in belgië en kan zich dan pas inschrijven in nederland, of heb ik dit fout?als dit echt zo gemakkelijk gaat moet hij zich maar in laten schrijven in oirschot dan zijn we overal vanaf.


het behalen van het rijbewijs in belgië is geen optie omdat hij dan eerst 18 lessen op zaterdag moet nemen om een proefrijbewijs te krijgen. hij mag dan, ten hoogste, 9 maanden met een l op een auto rondrijden op bepaalde uren. in het weekend zijn deze uren beperkt.


als je in nederland een rijbewijs via het rdw aanvraagt krijg je een europees rijbewijs wat je niet om hoeft te ruilen voor een belgisch.( eigen ervaring)