Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vladja
vladja - 09-01-2008 20:25:01
Geldzaken & Recht

Tel-sell

Leveranciers zijn geen preferente schuldeisers. na de preferente schuldeisers, zoals belastingdienst (die de zaak aanzwengelde, door een openbare verkoop aan te kondigen, waarop upc het faillissement aanvroeg). dan is het loon niet uitbetaald over december, dat neemt het uwv over + eventuele achterstallige premie-afdracht is preferente schuldeiser.

zoals eerder aangegeven gaat de curator voor. daar het een ingewikkelde zaak wordt, gaat er veel uren in zitten, en die jongens werken niet voor een "schijntje". anders zou persoon meer curator willen zijn.

gezien de geldkrapte de laatste tijd bij tellsell kan je ervan uitgaan dat eventuele vastgoed eigendommen een maximale hypotheek hebben. die gaat weer voor na de voornoemden.

leveranciers, klanten, uitzendbureaus (tijdelijk personeel recent allemaal naar huis gestuurd, maar de rekening komt altijd later) etc. zijn allemaal gelijkwaardige schuldeisers. leveranciers gaan dus niet voor.

vladja