Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-01-2008 12:34:59
Computers & Telefonie

Pc in de slaapstand

Hallo shadowman,

de slaapstand is natuurlijk een uitstekende methode om de boel even uit te schakelen wanneer je de computer/laptop even niet nodig hebt. het is echter af te raden om deze methode altijd te gebruiken.
windows is namelijk niet zo heel erg zorgvuldig wanneer het gaat om het opruimen van niet meer in gebruik zijnde resources. dus er blijven altijd wel resren van programma's die niet meer in gebruik zijn  in het geheugen achter. op den duur wordt het systeem dus sloom en traag.
mijn advies zou zijn, gebruik de slaapstand overdag zo vaak je wilt, maar sluit aan het eind van de dag de computer/laptop gewoon helemaal af en begin de volgende dag met een 'frisse' windows.

m.vr.gr. freya