Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-10-2004 09:17:11
Geldzaken & Recht

Kosten schoonmaak bedrijf?

ik werk bij een garage en een monteur kost tussen de e 69,-- en e 75,-- bij doorberekening aan de klant. dit is dus niet het uurloon van de monteur per uur verdient. hierin zitten alle kosten verwerkt. ook de kosten van de directeur, het gebouw, de administratie, de kosten van apparatuur etc. misschien dat de monteur e 25,-- bruto vangt, maar daar komt nog bovenop de sociale lasten die voor rekening van de werkgever zijn, zijn vakantiegeld wat gereserveerd moet worden, verzekeringen, pensioenbijdrage etc. ook hebben de schoonmakers nog de reistijd naar het object. die tijd moet ook betaald worden. dat kan apart verrekend worden, maar ook gemiddeld doorberekend zijn in het uurloon dat in rekening gebracht aan de klant.


als je maandelijks wel al geld betaalt voor de schoonmaak, dan zou ik nog even contact opnemen met de woningstichting, want dan is er al een gedeelte van die e 110,80 betaald.


ik zou in het vervolg maar goed zelf schoonmaken, dat scheelt een hoop geld.