Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-01-2008 14:53:46
Huishouden & Energie

Ervaring aupingmatrassen

laten wij nu alles een keer op een rijtje zetten. vast staat, dat er, ondanks andere reacties, bij bijna alle fabrikanten zoals, pullman, norma, eastborn, auping enz. geen interieuren van matrassen zelf wordt gemaakt !!! alle fabrikanten krijgen een half fabrikaat aangeleverd. polyether/koudschuim wordt gemaakt door recticel, draka, polypreen enz. dit zijn grote schuimfabrieken, waar de matrassenfabrikanten hun product bestellen. latex/schuimrubber komt van vredestein, pirelli, dunlop enz en de binnenveringen, zoals de pocketvering en de bonell vering komen uit grote duitse fabrieken. bij de matrassenfabrieken worden deze interieuren alleen afgewerkt. bij pocketvering is het heel makkelijk om veren van verschillende draaddiktes samen te voegen en daardoor z.g. comfortzone's te creƫren. de comfortzone is afhankelijk van uw bouw. houdt er rekening mee, dat ieder mens anders is. een merk zegt wel wat over kwaliteit, maar niets over goede ligging.


ga naar het strand en beweeg uw lichaam in het zand. de vorm die het zand aanneemt, moet ook uw matras aannemen. dan heeft u overal steun. hoe mooier men gebouwd is, zoals smalle taille en brede schouders, hoe meer correctie men nodig heeft op de juiste plaatsen. dus als de comfortzone niet op de goede plaats zit, heeft men er niets aan en werkt het tegen.


een goede en verantwoorde slaapadviseur zonder merkgebondenheid zou u een verantwoord advies kunnen geven.


[edit- emailadres verwijderd door redactie]