Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dodge
dodge - 15-01-2008 13:26:26
Computers & Telefonie

Nieuw ram, xp opnieuw installeren?

Vast bedankt voor jullie snelle antwoorden.
dat van xp vond ik zelf ook al & blijkt dus idd onzin.
wat betreft dat uitwisselen van de reepjes: ik heb dit speciaal buiten de deur laten doen, omdat zelf niet aandurfde. de winkel moet dit dus nu ook maar weer doen, want ik heb er tenslotte ook voor betaald.
wat betreft comptabiliteit van het bijgeprikte geheugen: het is een type transcend dat als ik op de transcend mijn computergegevens intik niet uit de bus komt. vrees dus ook dat dat niet in orde is.
het is een transcend ts128mld64v4j 1gb; als ik m'n comp.specs invul fujitsu-siemens scaleo t, krijg ik niet dit type voor 1gb (heb pc3200). m'n mobo: asus k8v-f (fsc oem)
ergens op een amerikaanse site kwam ik deze wel tegen, maar nergens in de gewone geheugenwizards van transcend, dan kwam ik toch op een ander (duurder) kaartje uit...
de 512mb die er origineel inzit/zat is een samsung.
oh ja: ik wilde eigenlijk 2x 1gb in de comp, werd mij ook afgeraden vanwege problemen met xp?? computer kan totaal 4gb aan & er zijn genoeg comps te koop met 2048ram die op xp draaien???