Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-01-2008 00:01:36
Computers & Telefonie

Pc in de slaapstand

hallo billbill, sorry maar de professional zal altijd adviseren om de computer tenminste zeer regelmatig volledig opnieuw op te starten, de swapfile op de harde schijf wordt te groot, dus vertraagt de pc. de bagger die door windows wordt geproduceert met alle resten van niet meer actieve programma's levert enorme problemen op. gebruik altijd een cleaner om tussentijds alle resten van installaties te verwijderen en gebruik de slaapstand met beleid. ok met xp is het niet meer als 98 waar je elk jaar een nieuwe installatie moet uitvoeren, maar langer dan 3 jaar kun je niet werken zonder een clean install, tenzij je nooit een programma verwijdert en alleen de eerste versie van de software gebruikt. kijk es op tweakers voor commentaar. 


verbaas je niet over netwerkproblemen na de slaapstand, sommige drivers willen niet meer verbinden, dus dan ben je verplicht het netwerk opnieuw te activeren of opnieuw te starten


freya, goede tip.