Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hrdwerrorman
hrdwerrorman - 17-01-2008 22:58:26
Elektronica & TV

Help!! welke wasmachine!!

Zo heeft iedereen z'n ervaringen en voorkeuren.
m'n schoonzus donderde haar duurste type miele electronic na 3 jaar en legio reparaties, de deur uit. ze nam een aeg lavamat en wast daar nu al weer 6 jaar probleemloos mee.

zelf wassen we met onze 2-e aeg turnamat (=halfautomaat bovenlader met aparte centrifuge) al weer 33 jaar. ons oudste kind is 39, de jongste 33.
ik wil niet zeggen dat er in die 33 jaar nooit storingen mee zijn geweest, doch er is nooit een andere techneut bij geweest dan ikzelf.

als je zelf niet kunt repareren, neem dan  een merk waar een technische dienste van rondrijdt en waar ook de handelaar iemand voor rond heeft lopen, en dan geen ventje van 18 of zo maar iemand  met flink witgoed ervaring.

aeg/zanker is een betrouwbaar merk zonder flauwe kul, voor een betaalbare prijs.

hardware error man.