Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gsm
gsm - 24-01-2008 10:39:12
Computers & Telefonie

Usb microfoon

Het "extra" programma van realtek is belangrijk voor geavanceerde geluidseffecten en voor de keuze van de juiste in- en uitgangen.
het hoort bij de geluidchip die op het moederbord zit. met dat programma moet je dus ook de juiste selecties kunnen kiezen net als via het configuratiescherm.

ik heb het zelf even getest met een usb microfoon, namelijk die in mijn webcam ingebakken is. ik krijg dan ook geen geluid direct uit de boxen of op de headset. wel kan ik met msn, en ook met het bij de webcam horende programma, grafisch controleren of de microfoon in de webcam het doet en hoe gevoelig deze is.

als opnemen van geluid wel goed gaat, dan is de microfoon configuratie in principe in orde. wat je wil kan dus waarschijnlijk niet met de usb microfoon, maar wel met een microfoon die direct op de microfooningang van de pc is aangesloten.

gsm