Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

do
dories14 - 24-01-2008 23:17:06
Computers & Telefonie

Systeem herstel werkt niet meer.

we blijven meedenken...


u kunt het laatste nogeens proberen, maar dan na het aanvinken (dus uitschakelen) eerst nog ok te geven. vervolgens die procedure opnieuw en dan weer inschakelen en ok geven. helpt dit niet dan kunt u ook proberen met na de 1e ok de pc opnieuw op te starten en vervolgens systeemherstel weer inschakelen en ok.


andere optie: de pc in veilige modus opstarten (f8) en dan systeemherstel openen (handig is eerst een snelkoppeling op het bureaublad te plaatsen). misschien verschijnt het dan weer normaal.


nog een optie kan zijn de opdracht om alle herstelpunten te verwijderen behalve het laatste: schijfopruiming openen - meer opties - systeemherstel opruimen. 


heeft u al een virusscanner door de pc laten lopen?


kan het zijn dat uw virusscanner systeemherstel heeft uitgeschakeld?


begrijp ik goed dat u wel het venster van systeemherstel kunt openen, echter dat de kalender ontbreekt als u "volgende"aanklikt en dan die 0-opties ziet, of ziet u die direct na het openen van het venster?


heeft u het probleem op google ingetypt: (systeemherstel werkt niet meer of iets dergelijks).


ik blijf benieuwd naar de oplossing.


succes, vr.gr.