Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edwardus
edwardus - 25-01-2008 00:29:05
Computers & Telefonie

Systeem herstel werkt niet meer.

bij het lezen van de vraag denk ik automatish "... maar ... systeemherstel werkt toch nooit? hoezo niet meer?".


klinkt misschien wat sarcastisch (en dat is het ook), maar serieus, ik heb 't wel eens een paar keer willen gebruiken en kreeg 't niet gedaan. tenzij ... vanuit safe mode zoals eerder opgemerkt.


verder heb ik een vermoeden dat er een onderdeel van windows verloren is gegaan als de kalender het niet meer doet. het terugzetten van een backup (ook al eerder opgemerkt) of het herinstalleren (idem) is dan denk ik de juiste weg. systeemherstel is geen alternatief voor het maken van backups hoor. geloof me.


en nee, een xp home cd kun je niet gebruiken om een xp professional te herinstalleren, je hebt dan toch echt een xp pro cd nodig. gesteld dat je al een geldige xp pro licentie bezit is het wel toelaatbaar dat je een kopie van iemand anders leent/downloadt en meteen je eigen licentienummer er weer in zet. hoe dat moet lees je hier: http://www.petri.co.il/change_the_serial_in_windows_xp.htm" target=_blank>change the serial in windows xp.