Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

4711
4711 - 28-01-2008 12:05:13
Computers & Telefonie

Waarschuwing van bassie

Beste bassie,

zou het niet beter zijn dit op een floppy of cd rw te bakken?
als je pc sneuvelde, komt vaak voor als ik hier alles lees....

ik heb dan wel een dom dom die bepaalde 7 jaar oude straten in hoorn nog steeds niet kan vinden ondanks update's....

mijn russische route planner met geheel europa, dus ook oost europa tot het oeral gebergte alle staten en paden (4x4 mogelijk)
 en de rest van azië de hoofdwegen (siberië) dus waar praat je over, meer geheugen en je kunt nog verder komen!
dit made in china product met russia stikkers  kan zelfs fiets route of vaarwegen aangeven, voor vrachtwagens staan de meeste tunnels en krappe bochten er ook op zodat je niet vastloop in de binnensteden van nederland!

ik weet dat u enige nationalistische gevoelens heeft maar ik heb nu tenminste een bekende stem die in foutloos en duidelijk russisch mij de weg wijst in nederland!
een tom~tom was minder goed te verstaan wegens iets minder duidelijke articulatie dus de uitspraak moet extra duidelijk zijn als je oude schooljuf die niet het huidige pabo probleem heeft!


uw trouwe asielzoeker die het soms beter denkt te weten tsiburaska.