Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ni
nicolemarlee - 31-01-2008 16:12:51
Garantie & Verzekeringen

Klacht tegen rechtsbijstand

hallo,


dat is juist het probleem in dit verhaal.


degene die ik vervolgens geraakt heb is onbereikbaar. ik heb een telefoonnummer waar ik hem niet op kan bereiken. voicemail, gemiste oproepen en smsjes worden niet beantwoord. de verklaring die de rechtsbijstand bij hem heeft opgevraagd is ook niet teruggestuurd. ík heb wel een adres voor hem, verder niks. ik probeer het dus met andere getuigen en tot nu toe wijst de tegenassuradeur deze verklaringen af. dat is de verklaring van iemand die gestopt is. hij heeft op papier gezet wat hij heeft gezien en vermeld dat ik doorgedrukt ben. alleen niet specifiek vermeld dat ik stil stond en dat willen ze nou juist horen. maar in de verklaring staat ook niet vermeld dat ik rijdende was. ze zoeken dus naar iets om maar niet uit te hoeven betalen. en de meneer die het ongeluk veroorzaakt heeft, heeft ook op papier gezet dat hij een vergissing heeft gemaakt bij het invullen van de achterkant van het schadeformulier.


de auto voor mij had niet zo heel veel schade en hoe deze schade vergoed gaat worden weet ik niet. dat hangt denk ik van deze zaak af. die schade zal ook voor mijn rekening komen mocht ik deze zaak niet winnen. deze persoon zou mij juist kunnen helpen omdat hij mij meerdere malen na het ongeluk heeft gerust gesteld dat ik rustig moest blijven omdat het mijn schuld niet was en ik op tijd stil stond.