Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Klacht tegen rechtsbijstand

neen, vladja@ dat behoeft helemaal niet zo te zijn maar het kan ook zijn dat daar een probleem is. hoe dan ook heb ik naast een all-risk ook een aparte rechtsbijstandsverzekerinf voor auto zaken en heb die ooit al eens zeer nuttig kunnen gebruiken.


vraagstelster stelt dat zij degene die zij aanreed niet kan bereiken.  als daarytoe al een noodzaak zou bestaan (wat draagt dat bij want die zal waarschijnlijk wel niet gemerkt hebben dat vraagstelster eerst werd aangereden maar hoe dan ook uitsluitend het probleem heeft dat die is aangereden door vraagstelster, via de verzekring (autoverzekering) moet dat te achterhalen zijn. ik begrijp overigens uit dat aspect dat er geen politie bij is geweest en dat is niet handig.


bij het wel laten komen van de politie waren van alle betrokkenen de gegevens genoteerd. ik vraag me echter ook af, is er dan geen schadeformulier? maar opnieuw, laat in dat geval de autoverzekeraar de nodige actie nemen!