Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ni
nicolemarlee - 31-01-2008 22:10:33
Garantie & Verzekeringen

Klacht tegen rechtsbijstand

ok, dan nog even mijn verhaal...


ondanks dat jullie het niet met elkaar eens zijn heb ik toch wel wat aan jullie reacties. ik heb een brief klaar liggen voor de directie van de das, laten we het beestje nu ook maar bij zijn naam noemen.


hierin eis ik dat er onmiddelijk een brief naar de tegenassuradeur uitgaat waarin precies staat hoe de vork in de steel zit en ik hier binnen 10 werkdagen een reactie op wil hebben en geen genoegen meer neem met half werk.


ik ben inderdaad niet all risk verzekerd, zo'n fout maak ik niet nog een keer. het gaat er nu even niet om hoe ik verzekerd ben, het gaat erom hoe belachelijk ik hier geholpen wordt door een rechtsbijstand die je verplicht bent af te sluiten en die vervolgens niks voor je doen. ik vraag me af waarom ik hier dan voor betaal.


in ieder geval bedankt voor jullie antwoorden.