Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Klacht tegen rechtsbijstand

dank je tboy@


wat mij nu opvalt is dat er wordt gesteld dat het hebben van een rechtsbijstandsverzekering verplicht is. en dat lijkt mij niet juist.


dat doet overigens niets af van het probleem.


ook richting tboy, het ontging hem mogelijk dat ik als eerste aangaf dat een klacht gericht dient te worden aan de rechtsbijstandsmij (directie) en als die onvoldoende antwoord de klacht dan bij kifid kan worden ingediend. hoe je het ook wendt of keert meervoudige kop-staart aanrijdingen zijn altijd meer gecompliceerd dan een enkelvoudige. zeker in dit soort zaken, zal ook een probleem zijn bij das zullen juristen altijd, al of niet op nuances van mening verschillen en naar mijn mening heeft een vraagstelster als deze, die dat overigens zelf ook aangeeft belang bij die verschillende invalshoeken. nog ik nog vladja vertellen onzin. wij verschillen hier en daar van mening, m.b.t de wijze van klacht indienen nota bene niet eens.