Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 01-02-2008 09:34:42
Voeding & Gezondheid

Meer ervaringen met nha schriftlijke opleidingen?

ik had 2 cursussen in een week na elkaar op proef aangevraagd, een administratieve cursus en een cursus steno.


na ontvangst van de administratieve cursus, ben ik enthousiast begonnen, maar kwam de ene na de andere spelfout tegen. ik dacht, dat kan, ik ga gewoon door.
aangekomen in hoofdstuk spelling kwam ik nog veel meer spelfouten tegen!!! ik heb de klantenservice gebeld, en die vonden het raar. vroegen of ik de spelfouten wilde corrigeren en naar hun sturen, dan zou ik een langere zichttermijn krijgen en konden zij in tussentijd alles nakijken. erg vreemd!!! ik ga geen dingen nakijken, zodat zij van mijn nakijkwerk kunnen profiteren! de cursus moest bij voorbaat al goed zijn!!!


nog eens gebeld, zelfde persoon aan de tel gevraagd, aangegeven dat ik het er niet mee eens ben en alles (2 cursussen) terug wil/ ga sturen. is akkoord. antwoordnummer gekregen om dat te doen. direct werk van gemaakt. bleef echter wel rekeningen krijgen over de cursus steno, en dat ik die nog moest betalen.


nogmaals klantenservice gebeld, zelfde persoon aan tel gevraagd. wist niets meer ervan af dat ze mij die toezeggingen gedaan zou hebben. ik loog en moest betalen. nou, dus niet!!!
vele discussies verder en overleg met mijn man. uiteindelijk moest ik nog helft betalen en een klacht indienen. deed ik dat niet, dan kwam er incassobureau. daar had ik geen zin in, dus heb die helft betaald, maar moet nog steeds wachten tot mijn klacht is verholpen/ in behandeling is genomen!!!