Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-02-2008 23:06:21
Computers & Telefonie

Is een hybride auto wel zo milieuvriendelijk?

voor het geld hoef je het m.i. in elk geval niet te doen. ik heb zelf ook 's zitten cijferen en met een aantal verschillende scenario's kwam ik er achter dat de hybride er pas na vele jaren quitte speelt bij een beperkt aantal kilimeters per jaar. dan heb ik het nog niet gehad over onderhoud.


ook lees ik vandaag dat onze minister ineens toch van de bpm af zou willen -onder voorwaarde dat de schatkist er niet onder lijdt- dus dat geeft ook al weinig zekerheid omtrent je "investering".


loodaccu's kun je vrij goed recyclen, maar ze gaan meestal niet meer dan een jaar of 5 mee. hoe dat bij de hybride auto's gaat uitpakken moet nog blijken, maar ik vermoed dat je met zo'n wagen gedurende een levensduur van 10 a 15 jaar toch wel minimaal een keer een accu hier of daar zal moeten vervangen.


uit het tevredenheids trofee onderzoek van autoweek blijkt dat de prius goed scoort qua kosten, maar ja de auto is er ook nog niet lang genoeg om over langjarige eigendomskosten te kunnen spreken.