Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-02-2008 16:55:14
Geldzaken & Recht

Mag verhuurder mijn eigendom uit de berging verwijderen?

Het gebruiken van loze ruimte die niet in het huurcontract staat is altijd op eigen risico....
het kan zijn dat er elders zoveel vuil staat dat ze het zo netjes willen houden, en u had eerder dit moeten legaliseren.
verder is goed afsluiten ter voorkoming daklozen die graag hier een huisvesting maken noodzakelijk, dus als er elders overlast was is u hier nu ook het slachtoffer van.

met overleg en vragen of je het als gezamelijke ruimte mag gebruiken en mits goed afgesloten voor mindervalide zal er eerder toestemming komen!
via de gemeente die via de wet invalide voertuigen beschikbaar moet stellen kun je dit vaak makkelijker regelen dan zelf, dus schakel de gemeente in om deze ruimte voor de minder valide beschikbaar te houden en iedereen dezelfde sleutel ter voorkoming dakloze opvang....