Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-02-2008 13:28:18
Huishouden & Energie

Hoe krijg ik een granieten vloer schoon?

wat je niet moet doen als het echt graniet is zelf gaan schuren want je verprutst op die manier je eigen vloer!


ik heb zelf een huisje van 120 jaar oud en toen hier kwan wonen heb ik een specialist ingeschakeld (italiaans bedrijf die in graniet handelt)en die heeft mijn vloer vakkundig geschuurd. van hem heb ik ook een fles gekregen met een vloeistof die ik er 2x op aan gebracht heb om de glans weer terug te krijgen. hij was ook degene die me toen zei dat sommige mensen zelf aan het schuren gaan, terwijl je er zeer speciale apperatuur voor nodig hebt. gewoon met fijn schuurpapier aan de gang gaan zou ik ten sterkste afraden.


de vloer ziet er nu dus prima uit. en nu dweil ik de vloer gewoon met een sopje en breng er af en toe een een soort waxlaag op aan. gewoon te koop bij de drogist.


succes ermee!