Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marineke - 16-02-2008 19:10:41
Voeding & Gezondheid

Overgang en nu, hoe verder ?

En hoe voelt het om gewoon lief te zijn voor je partner? dat  kan echt op heel veel manieren. 
je verandert nu eenmaal, mogelijk ook in belangstelling en je ontdekt andere waarden.
eigenlijk voel ik me sinds de overgang (eerst wel onwennig bij het accepteren van wisselende stemmingen bijvoorbeeld en inderdaad die opvliegers.... waar heel goed mee te leven valt en waarvan ik gebruik maak: met laagjes kleren en de verwarming een heel stuk lager) helemaal prima. ik voel me juist veel meer mens. niet meer dat gehannes over "zie ik er goed uit" en dat soort nonsens. 
vroeger vond ik sex ook heel belangrijk. maar er zijn zoveel meer interessante dingen in het leven. ik moet zeggen dat ik meer geniet dan ooit en ook erg tevreden ben. en... ik kom heel veel tijd te kort voor alle dingen die ik wil doen. verder vond ik een eerdere reactie ook goed: ga lekker bewegen, sporten, wandelen, daardoor kom je ook goed in je lijf te zitten. (ik ben 57 en 4 jaar in de overgang)