Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

je
jenie - 18-02-2008 14:30:05
Auto & Vervoer

Retro scooter

ik heb gehoord dat die nieuwe retroscooters uit bv japan, taiwan toch niet echt van hele goede kwaliteit zijn. dit kan je nachecken bij je fietsen/scooterhandelaar die die retroscooters niet eens wil maken aangezien er geen onderdelen voor zijn. dus eigenlijk goedkoop = duurkoop.


als u nu zo'n € 1000,-- te besteden heeft waarom gaat u dan niet naar een erkende fietsen/scooterhandelaar en koopt daar een nieuwe scooter of tweedehandse? dan zit er tenminste garantie op en weet je dat je een goede scooter koopt.


ik heb in oktober vorig jaar een kymco people uit 2006 gekocht en die scooter bevalt mij prima. ik rijdt er 4 dagen per week 8 km mee. ik ben nogal zwaar dus heb ik ook gekeken of de scooter mijn gewicht wel kon houden hahahaha.


echt een hele fijne, solide scooter. ik tank € 7,-- per maand en rij daar ook een hele maand mee. start altijd meteen en loopt als een zonnetje.


ik ben daar echt blij mee en inderdaad gekocht bij een vakhandel met garantie!


succes,


monique