Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zo
zonnekoning - 21-02-2008 16:48:21
Voeding & Gezondheid

Overgang en nu, hoe verder ?

hallo allemaal.


bedankt allemaal voor de goed bedoelde reacties.


heb toch een kanttekening bij dit systeem. de meneer van het advies van de aloe vera is een verkoper van dit spul en er is geen enkel bewijs dat het ook helpt. mensen die dit spul kopen en gebruiken worden ook weer verkopers, een zg multi level organisatie.en ze zullen gek zijn om te zeggen dat het niet heeft geholpen. de referentie was trouwens uit 1999.


ik kreeg commentaar toen ik daar vragen over stelde!!!!????


de adviseur over de gratis blauwe engel maakt het helemaal bont.eerst maakt hij opmerkingen over het feit dat ik niet snel had gereageerd. dan reageer ik en vraag het een en ander in een mail krijg ik de kous op de kop. een berg verwijten kreeg ik daar was de blauwe engel niet van gediend, want het was gratis.            


dus ik sluit deze discussie want dit hoeft ook weer niet.


helene b