Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
petor69 - 24-02-2008 11:43:45
Voeding & Gezondheid

Overgang en nu, hoe verder ?

zeg mevrouw de betweter ofwel helene,


jij schijnt het wel allemaal te weten hè? multi level is des duivels zeker? dat ik jou bekritiseer over de manier waarop jij reageert op mijn mail wil zeggen dat jij meteen je oordeel klaar hebt. vooroordelen heeft niemand wat aan en dat is precies wat jij doet: oordelen over iets waar jij blijkbaar geen verstand van hebt. en waarom reageer je dan niet op mijn mailtje en moet je het openbaar doen alsof ik een verkoper ben en daarom niet te vertrouwen ben?  lekker stoken op vara's kassa. dat ik die produkten verkoop wil zeker zeggen dat ik niet integer ben ofzo?? sabel allemaal maar neer die handel. overigens ben ik iemand met een longfibrose en een longcapaciteit van 30%, wachtend op donorlongen. ik probeer iets op te bouwen voor zover dat nog lukt. en met opbouwen wil ik zeggen mensen helpen met vitaliteit, gezondheid en inkomen en daarmee een inkomen opbouwen, aangezien mijn salaris wegens ziekte danig aan het slinken is. o nee dat mag natuurlijk ook niet!! en dat ik een longfibrose heb is zeker ook niet waar?? let eens beter op met wat je te zeggen hebt over anderen en kijk in de spiegel...


ik hoop dat je iets vindt tegen de overgangsperikelen en nogmaals zoals ik al in mijn mail naar jou aangaf, vraag meteen aan de reformwinkel in spanje wat aloë vera is en wat het doet. er zijn trouwens zat onderzoeken gedaan naar aloë en aangetoond dat het wel degelijk werkt. trouwens met een geld terug garantie kun je je geen buil vallen. waar hébben we het toch allemaal over!