Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hrdwerrorman
hrdwerrorman - 25-02-2008 22:52:25
Geldzaken & Recht

Euro lotto service

Dag wendy,

als het juridisch loket geen addertjes kan vinden en in de voorwaarden niet staat dat u kans maakt, maar botweg dat u 4000 euro gewonnen heeft mits u voor minimaal 1 maand meespeelt, dan is dat dus de enige voorwaarde en daaraan voldeed u.

er is al eerder een uitspraak van een rechter geweest waarbij een dergelijke aanbieder veroordeeld is tot leveren van het beloofde, omdat de aanbieding zo alleen te lezen was. dat was duidelijk niet de intentie van de aanbieder.

mogelijk zit hier ook een klein foutje in de tekst waar ze op nat kunnen gaan.

als u dat wilt en het risicogeld er voor over heeft, zou u een rechtszaak aan kunnen spannen. als u een rechtsbijstandverzekering heeft is dat zeker een overweging waard, want bij winnen brengt zoiets op dit niveau zeer veel positieve publiciteit voor hen. de strijdwaarde is met 4000,- zeker voldoende. misschien wil het juridisch loket vooraf een inschatting op winst maken.

persoonlijk zie ik niets in loterijen. heb daar de nodige scepsis bij.
daarom dit advies:
leg het geld dat u in loterijen zou willen stoppen, in op een spaarrekening met redelijke rente (>4 % is nu mogelijk).
dan heeft u nooit nieten en op termijn zelfs de hoofdprijs. niet de kans daarop, maar zeker.

hardware error man.