Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wimbremer
wimbremer - 28-02-2008 12:38:50
Voeding & Gezondheid

Bakken en braden zonder spatten?

tuurlijk wel.... vet gewoon niet te heet laten worden doet wonderen... gebruik boter c.q. braadvet waar weinig of geen water in zit zoals chroma. olijfolie bijv, spat zeer erg net als de meeste roomboters.


een deksel gebruiken is vragen om spatten: vocht uit vlees condenseert op de deksel als water en dat valt bij deksel optillen weer in het (gloeiend hete) vet. maar een béétje spatten zul je altijd blijven houden, maar verminderen kan zeer zeker!