Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

re
renze - 29-02-2008 15:11:45
Voeding & Gezondheid

Bakken en braden zonder spatten?

Ik lees heel goede tips in zoals droogdeppen van het vlees en niet al te heet laten worden van de olie.
vocht is zwaarder dan vet en zal zodra het in de olie komt onder de olie bijna gelijk gaan koken en in stoom veranderen , vervolgens op willen stijgen en spat = daar heb je 'm = de olie wegdrukken en eigenlijk is hieraan dus weinig anders te doen als te zorgen dat het vlees niet nat is en de het temperatuurverschil niet al te groot is, is ook beter voor het vlees en dat is toch het belangrijkst.