Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
malia59 - 02-03-2008 20:48:14
Voeding & Gezondheid

Bakken en braden zonder spatten?

mijn tip: neem een diep bord met wat (olijf of zonnebloem)olie en leg je vlees erin, wentel het even rond en laat het zo op temperatuur komen. wel even afdekken met plastic folie. je kunt eventueel smaakstoffen toevoegen. voeg pas zout toe vlak voor het bakken. bak het vlees dan niet te heet -zonder toevoeging van extra ve/olie- in een pan met  anti aanbak laag. het voedingscentrum beschrijft deze techniek als bakkerellen. je gebruikt zo weinig vet en het spettert niet.


overigens: een goede kwaliteit vlees (biologisch) bakt aanmerkelijk beter dan het vlees van de supermarkt/kiloknaller/plofkip