Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

knolselder
knolselder - 05-03-2008 17:33:08
Voeding & Gezondheid

Bakken en braden zonder spatten?

hallo meisie!


ik wil toch nog ook even een lans breken voor het antispatdeksel, naast de combi olie/boter. die zijn er in diverse uitvoeringen en lang niet allemaal even effectief. ik gebruik zelf platte, zeef-achtige antispatdeksels van zgn. strekmetaal, een fijn aluminiumgaas. die laten optimaal waterdamp door en houden de meeste spetters goed binnen. soms wil je nou eenmaal flink heet kunnen bakken, en dat gaat nou eenmaal met enig spetteren gepaard, zeker als het dik vlees of vis betreft. daar zit relatief veel vocht in dat er door het krimpen van de buitenkant uitgedreven wordt.


in elk geval smakelijk eten! knolselder