Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 09-03-2008 13:45:08
Computers & Telefonie

Excel bestand 2003 openen in excel 2007

Hallo freya, de laatste zin van de vraag was: weet iemand hoe je een "oud" excel bestand ongewijzigd kan openen in excel van office 2007?

hetgeen je aangeeft zou dus m.i. (ook) alleen kunnen als de bedoelde oude excel bladen op een andere pc zijn gemaakt met een andere landennotatie in windows. het komt op mij als heel onwaarschijnlijk voor dat een andere in nederland geïnstalleerde pc met de nl windowsversie een andere notatie heeft.


er is overigens nog een manier om in excelbladen een ongewenste notatie te wijziigen en dat is naar het vakje celinhoud gaan, onder invoegtoepassingen bij getal, het driehoekje naast "standaard:"of wat er ook aan notatie staat aan te klikken en dan onder aan de lijst "meer mogelijkheden"aan te klikken. ook daar kan worden gewijzigd.