Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

qp
qpc - 10-03-2008 20:30:20
Computers & Telefonie

Internet traag en snel

ik begrijp dus dat alle 4 pc's met kabel aan de router verbonden zijn? zo ja, dan zit daar het probleem niet en moet je het inderdaad lokaal op die 2 pc's zoeken. speedtest is zeker niet een van de beste tests die je kan doen om de snelheid te meten, maar als je meerdere metingen uitvoert op elke pc, wat is dan het verschil in de snelheid tussen de 2 goede en 2 slechte pc's?
je schrijft dat de problemen begonnen zijn nadat je bullguard er op had gezet. heb je deze la enes er af gehaald en het daarna nog eens getest?


er zijn meerdere oorzaken waardoor de snelheid beinvloed kan worden:
type netwerkkaart, vervelende software, invoegtoepassingen in ie, snleheid van de pc zelf (hoeveelheid geheugen en kracht van de processor). het moge duidelijk zijn dat als je een langzamere pc hebt, dat deze er ook langer over doet om een programma zoals ie(7) op te starten en op te bouwen.
maar goed, in de eerste instantie ben ik erg benieuwd wat het snelheidsverschil is tussen de 2 goede en de 2 slechte pc's.
laat ook even weten welke snelheid je hoort te hebben.