Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

de
dedee - 25-03-2008 21:53:32
Computers & Telefonie

Ben ik nou gek???

Hey,

ik denk dat we als consument met z'n allen gek worden van de warboel bij instanties en ook bedrijven. het lijkt net of we maar een nummertje zijn.

er werd u het advies gegeven om naar xs4all te gaan, maar dat is gewoon hetzelfde bedrijf als planet. het is allemaal kpn. de een heeft er goede ervaringen mee de ander een slechte. wat dat betreft moet je het maar ne treffen.

er is tot nu toe geen enkele leverancier die zijn werk foutloos doet. over tele2 gesproken. ik heb in een callcenter gewerkt waar onder ander ook tele2 aan de man werd gebracht. als verkoopster van een ander product heb ik zo de ins en outs gehoord van tele2, als verkoopster heb je alle lijsten onder je neus waar precies op staat hoeveel mensen nou echt kwijt kunnen zijn en zijn alle leverancies naast elkaar gezet. het klopt dat het vaak niks scheelt of het nu of telefonie/internet/energie/tv of wat dan ook gaat. het gaat altijd om tijdelijke kortingen die je achteraf altijd terugbetaald, zo dus ook die laptop. ik de vergelijkkingslijst gezien waar dus ook die laptop aan werd geboden ( ik weet alleen niet of dit ook telefonisch werd gedaan) en u bent het alleen aan het afbetalen in de tijd dat u bij tele2 zit.

goedkoop is vaak duurkoop ook wat leveranciers betreft van wat dan ook. dus aan iedereen als je ergens goed zit en nergens problemen mee hebt blijf dan zitten waar je zit. ook al lijkt die ander nog goedkoper. misschien gaat u een paar tientjes minder betalen maar is het het waard om al die romslomp in te gaan?

bij u was het het geval dat u bij beide niet goed zat. ik zou zeggen probeer het nog eens bij kpn of tele2 of welke andere aanbieder er bij u mogelijk is.
laat u net verleiden door een laptop, ipod of dan ook, als het er dan toevallig bij zit is dan mooi meegenomen.

u blijft tenslotte wel koning en laat u niks anders wijs maken.

gr dedee