Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ti
tieuwe - 02-04-2008 13:46:00
Computers & Telefonie

Telefoon heeft 90% geen bereik

ik zou eerst even in de handleiding kijken. vaak staat hier een "trouble shooter in". misschien kan je hier een oplossing in vinden.


het kan inderdaad zijn dat je gsm verkeerd ingesteld is en zich niet kan aanmelden bij de operator.


een andere mogelijke oorzaak is dat je gebruik maakt van een erg oude sim-kaart die niet compatibel is met je nieuwe telefoon. ik meen dat er een jaar of...4 veranderding is geweest van het voltage van sim-kaarten.


laat anders de mensen in de winkel (waar je bij staat) testen of een andere sim-kaart wél werkt. werkt deze ook niet, weet je dat het waarschijnlijk aan de telefoon ligt. werkt deze wel, kun je stellen dat er iets met je instellingen of sim-kaart is. deze test kun je natuurlijk ook eerst zelf doen (wel met de zelfde operator als je een sim-lock hebt).


 


succes ermee. gr