Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edwardus
edwardus - 02-04-2008 17:09:24
Computers & Telefonie

Welke provider is nog betrouwbaar?????

tiscali is op haar beurt weer overgenomen door telfort. persoonlijk heb ik daar goede ervaring mee, behalve dat ze niet reageren op email. technisch werkt het in elk geval prima.


upc heb ik ook ervaring mee en die zijn redelijk betrouwbaar, behalve dat ze administratief iets te vaak fouten maken en dat het regelmatig voorkomt dat een van beide geen enkel geluid hoort bij het bellen. je moet dan de verbinding verbreken en opnieuw bellen. daarnaast is het duurder dan telfort én je moet er een kabeltv abonnement van upc voor afnemen, zonder kan niet. tel daarbij op dat kabeltv elk jaar duurder wordt. de bereikbaarheid van upc is in het verleden ook dramatisch geweest, dat is nu een heel stuk beter geworden, dat wel.