Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hrdwerrorman
hrdwerrorman - 04-04-2008 16:57:17
Computers & Telefonie

Te vaak opladen

Dag jan of an,

hoe lang houdt de accu het vol als de 1600 alleen maar stand-by staat en steeds op dezelfde plek ligt?
zo kan het bij norrod getest zijn. dit is niet reëel, tenzij in de specificaties staat dat het apparaat een stand-by tijd heeft van 120 tot 150 uur! tegenwoordig is dit gauw 400 uur.

als je er mee gaat spelen, kijken of je gebeld bent of bellen, wordt de accu zwaarder belast dan stand-by. als je je verplaatst met de 1600 bij je en in de stand-by stand, gaat deze toch steeds even zenden om zich te melden op een ander punt in het net en afhankelijk van de sterkte van het inkomende signaal bij zwakke ontvangst wordt de zender  van de 1600 sterker en bij sterke ontvangst wordt de zender zwakker. met sterkere zender is de accu eerder leeg.

test zelf of norrod gelijk kan hebben. leg de 1600 5 of meer dagen thuis op een plek met goede ontvangst en laat hem daar. reken dan uit of de 5 dagen of meer klopt met de opgave van nokia voor de uren stand-by tijd. 5 dagen is 120 uur.
zo niet: terug naar norrod, klagen en zeggen dat dit toestel niet aan de verwachtingen voldoet. daar heb je recht op!

succes.

hardware error man.