Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hrdwerrorman
hrdwerrorman - 05-04-2008 00:19:54
Computers & Telefonie

Welke provider is nog betrouwbaar?????

Dag thefra,

wie wel betrouwbaar is weet ik niet, maar wie in ieder geval niet kan ik uit eigen ervaring laten weten:
1. speedlink. ze maken meerdere stomme fouten bij aflevering. foute software voor de modem, verkeerde instructies, geen codes, geen wachtwoord enz.
het lijkt wel opzet! zodat je gedwongen bent hun peperdure helpdesk te bellen en dagen extra kwijt bent. voor 2 dagen en > € 40,- belkosten helpdesk om hun fouten te herstellen één maand gratis tel. abo gekregen (€ 4,95) en ondanks 2 protestbrieven aan directie verder niets!

2. hetnet. ze hebben me ruim een maand zonder internet laten zitten, ondanks dat ik het abo een maand daarvoor in had laten gaan en ruim 3 weken vóór m'n abo bij speedlink afliep de aanvraag indiende, waarbij ik aangaf reeds adsl te hebben en per einde abo speedlink over wilde. aanvragen in die 3 weken werden 3 keer geweigerd omdat ze zagen dat reeds adsl op de lijn aanwezig was. ik moest maar opnieuw aanvragen als dat abo beëindigd was. behandeltijd 3á4 weken..... dat werd het ruim en zonder 4-e aanvraag..... bij hetnet.

3. alice. ik had me al bij alice aangemeld. daar heb ik me afgemeld toen ik bericht kreeg dat de behandeling een maand of langer kon duren. exact konden ze het niet zeggen. zou ook 2 mnd. kunnen zijn. achteraf ben ik blij dat ik niet doorgezet heb als ik de sores met alice bij anderen zie.

bij hetnet wil ik wel weer weg, maar wat een goede is? wist ik het maar, want ik wil mijn kpn-landlijn houden voor budgetbellen en via de nieuwe isp ook gratis naar vaste nummers in nederland bellen zonder starttarief, met een nummer van de isp.
dus als iemand nog een goede tip heeft? compuserve kan ik hier niet krijgen. alleen isp's via bb-net en kpn en maximaal 8 mb/s.

hardware error man.