Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

indian
indian - 05-04-2008 15:42:11
Computers & Telefonie

Welke provider is nog betrouwbaar?????

grappig dat je naar x4all bent, is van k.p.n. hoezo niet te vreden over k.p.n.? ook het net, planet en nog één of twee zijn van k.p.n.


volgens mij moet je een beetje geluk hebben, werkt het, afblijven, werkt het niet, waar gaat het dan mis? verkeerd aangesloten of zitten we er aan te prutsen als het werkt, ik denk dat beide, zowel de profider als gebruiker er schuld aan hebben als het mis gaat, hoeveel telefoon verbindingen zijn er b.v. doorverbonden, op elk toestel staat een cijver en dat is gekoppelt aan het aantal wat je kunt doorverbinden.ook het doorverbinden moet buiten de modem om.gebruik ook een schema om je internetkabel te maken, dit is zeer gevoelig voor storingen.ik geef ook toe, de schema's die in de handleiding staan om je a.d.s.l. aan te sluiten vereisen logica, ik had me er ook in vergist.ook ik was een dag bezig om het aan te sluiten.