Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hrdwerrorman
hrdwerrorman - 15-04-2008 10:08:48
Voeding & Gezondheid

Verkouden / griep

Dag juupke,

het zal niet meevallen en het klinkt misschien als vloeken in de kerk, maar laat de alcohol eens een maand staan. van alcohol is bekend dat ze nuttige (afweer)stoffen in je lichaam afbreken. een onregelmatig leven, weinig beweging, laat naar bed, roken en weinig vitaminerijk, afwisselend voedsel eten, verlaagt je weerstand drastisch. nu hoor ik je zeggen: schiet me dán maar gelijk dood, maar echt het werkt.
neem in plaats van sinaasappelsap de héle sinaasappel (zonder schil;-) en dan 2 of 3 verdeeld over de dag. laat die citroen maar staan: slecht voor je tanden! neem dan liever een kiwie/sesprie.

@ hutch: in didam, waar ik zes jaar gewoond heb, hadden we een prima huisarts. een wijs en goed mens, wijlen dr. bekema. apotheek aan huis. zijn vrouw runde die. dan kun je toch wat verdienen.
zijn lijfspreuk: als je griep hebt of verkouden bent en je gaat naar de dokter, dan duurt het zeven dagen. ga je niet, dan duurt het een week.

groet, hardware error man.