Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dimov000
dimov000 - 12-04-2008 12:38:02
Computers & Telefonie

Gebruik van andersmans telefoonnummer. is dat mogelijk.

Op veler verzoek kom ik nogmaals terug op mijn antwoord en de sms affaire/diefstal.
mesen die gebruik maken van voipbuster en andere bedrijven van betamax gmbh waartoe voipbuster behoren bieden je bijna gratis bellen en sms'en aan, als je je aanmeldt en een minimum van 10 euro op je rekening bij voipbuster hebt staan.
bij het sms'en dien je voipbuster een gsm nummer aan te reiken omdat sms'en gebeurt met vermelding van een afzender...een gsm nummer. als het goed gaat dan moet betamax/voipbuster het door de klant ingegeven gsm nummer verifiƫren, wat zij slechts minimaal en of nauwelijks doet.
als nu een persoon met bedenkelijke zaken uw gsm nummer ingeeft als afzender...dan zal dus hij bij een tarief van 0,01 of gratis, 10x 100 is 1000 sms'en kunnen versturen aan eenieder die hij wil, die als afzender uw gsm nummer laat zien. bij sommige zuster ondernemingen van voipbuster is het sms'en gratis...dan is het helemaal vervelend.
het venijn zit hem als deze ongure personen sms'en naar betaalservices of naar bijvoorbeeld 3040 (tv spelletjes etc.)of zo, waarbij u een reactie sms krijgt, die door u betaald wordt.

de vraag is, kan je er iets aan doen.

ja.... ik ben al heel wat jaren als microsoft engineer en microsoft valuable professional op voip gebied bezig om de uitwassen te bestrijden en heb een mogelijkheid om de misbruikers van uw gsm op te sporen met hulp van o.a. de voipbuster provider betamax en anderen. ook bijvoorbeeld lycos is hiervan een voorbeeld.
duidelijk...betamax en andere ondernemingen zijn niet de schuldigen. de personen die een niet bij hun behorende gsm aan hun diensten koppelen zijn de foute mensen, de ondernemingen zijn echter wel degelijk mede aansprakelijk door hun houding, laksheid en de mazen in hun voorwaarden.

u kunt zich tot mij wenden via mijn mail....of telefonisch....om een en ander in werking te stellen. u vindt in mijn profiel mijn e-mailadres of anders via google onder dimov000

dimov000