Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wi
witje75 - 21-04-2008 14:04:50
Huishouden & Energie

Limonade vlekken in een kleed

hoi, helaas is het een groot en dik kleed, welk materiaal weet ik niet. maar kan je dus niet in een sopje stoppen. daarbij zie je de vlek niet, en is het dus 2 dagen veel op gelopen, zodat het aan je schoen plakt, en nu dus het hele kleed plakt. plus de tegels door het hele huis. die heb ik wel schoongekregen, maar als ik het kleed neerleg, zie ik meteen weer plekken van plakkende schoenen.


dus voor de duidelijkheid, het gaat nu niet om een vlek, maar om een groot kleed dat overal plakt. als je met blote voeten loopt, voelt het ook vies aan.


ik ga het zeker nog proberen met een pak zout. en jenever zal wel voor de kleur vlek helpen, maar die heb ik dus niet. kleed zelf is donkerblauw. maar het probleem is de suiker die plakt.