Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 30-04-2008 17:54:03
Huishouden & Energie

Gaatjes in muur waar glasvezel behang op zit dichten

het gebied waar het glasvezelbehang heeft gezeten rondom de plug iets vrij maken tot een vierkantje ( uitsnijden van het glasvezelbehang ) als voorbeeld een gebiedje van 10 bij 10 cm. het gat van de plug kan u opvullen.


u kan het gebied waar de plug in heeft gezeten opvullen met instant snel drogende vuller van allabastine. zie op de site http://www.alabastine.nl/ en zoek op uw klus , vullen of repareren , steen


al dit gat weet glad is dan kan u met de lijm weer een stukje van 10bij 10 cm glasvezelbehang afmeten en deze op het gebied lijmen.


daarna als alles weer goed uitgehard is dan overschilderen met de latex


omdat u alles zal overschilderen moet het aardig opgelost zijn maar toch zal u het gebiedje altijd blijven zien omdat u een stukje heeft gerepareerd. door het overschilderen van de wand moet het minder opvallen maar is nooit helemaal onzichtbaar helaas


labswans