Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
ankhor - 02-05-2008 13:11:59
Geldzaken & Recht

Drogist en zijn weegschaal.

geen idee, ik weet wel dat vaak het gewicht van potten erop staat en dan ook het uitlek gewicht.


de prijs die op die wijnsteen staat is dus voor het produkt, en niet voor de verpakking. dus ik vind dat het produkt gewogen dient te worden.


en in de prijs zal hij best de tijd die hij eraan besteden zal meeberekent hebben en andere zaken, dus het verhaal dat je maar blij moet zijn dat er nog plaatsen zijn die het in kleine porties verkopen slaat dan ook nergens op. eveneens doet de belasting op dit alles er ook niets toe, en de winkelier zal er inderdaad weinig extra aan verdienen, mar daar gaat het hier niet om.


maar aan lui die vinden dat dat moet kunnen verkoop ik graag stofgoud, zet ik een dik glazen potje op de weegschaal en ga daarna  daar het stofgoud in afwegen, wedden dat je dan protesteert. ;o)