Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kiran
kiran - 09-05-2008 16:29:21
Huishouden & Energie

Vocht

hallo hans


een echte oplossing heb ik niet, maar ik weet wat het is! ook ik heb hetzelfde probleem! ook wij hebben een (nieuwe) mechanische afzuiging, maar zelfs dat voldoet niet. (helaas ook geen raam) verhuurder doet er niets mee, je bent zelf verantwoordelijk voor het binnen werk. (heb ik te horen gekregen ivm dit probleem)


wij hebben het als volgt opgelost. de muur (die boven de tegels zit)en plafond van wit plastic schroten voorzien. en ja .... de schimmel zit er dus onder .... maar zolang je er er niks van ziet of ruikt? moet maar als woningbouw er niets mee doet. voordeel van schroten .... ff afnemen met een sopje, niks meer witten! kan je wel aan de gang blijven.


dus misschien een ideetje?


wens u succes, is rottig probleempje. groet, kiran