Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mr
mrgay - 29-05-2008 01:20:15
Computers & Telefonie

Gesprekken chatsites controleren??

hallo medecomputer-nerds en andere lezers !


 


 


waar zijn jullie nu mee bezig ???? is het niet veel slimmer/beter dat siophan eens gaat naar "www.haar eigen partner in huis.nl" en samen met hem/haar eens een goed gesprek aangaat en dan samen met haar partner eens praat (je weet wel mond open doen en geluid produceren???) met "www.haareigenkindinhuis.nl" hierover aan een tafel (dat is zo'n ouderwets ding van hout op een paar poten meestal) zonder tv, radio, computer, media-centrum aan ???


verder zou ik als ik siophan was eerst eens de verontrustende informatie die ze krijgt eens nagaan, wie zegt er wat concreet, welke site's worden er genoemd,  via welk internet medium gebeurt dit (chatten via msn (van windows) of via een andere site (hyves, chat-sites voor kinderen). mail verder gerust de beheerders van deze site over uw zorgen. bij mijn weten kunnen die ook nagaan wie met wie chat en nagaan wat er besproken wordt.


maar ga niet de detective uithangen, mocht u het al voor elkaar krijgen om thuis alles na te kunnen gaan wat je kind op welke site's zegt en tegen wie en dit na kunnen blijven gaan dan zijn er in elke bibliotheek tegenwoordig pc's waar ze net zo vrolijk en gemakkelijk verder kunnen gaan......en wat is dan de volgende stap ?? in elke bibliotheek een agent/agente of bewaker/bewaakster inzetten om uw kind in de gaten te houden ????


 


ik begin me dan toch af te vragen wie er nu een kind is en wie volwassen ???


 


 


kom op !! praat dit gewoon uit zoals een volwassene dat zou (behoren) te doen.


 


 


succes,


mrgay.