Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

re
rebellion - 01-06-2008 18:02:48
Vrije tijd & Tuin

Kattenoverlast

Je moet niet alle hondenbezitters over een kam scheren,overigens is het ook nog zo gelegen dat wij belasting betalen om onze hond te laten bouten .

een kattenbezitter betaald echter 0,0 % en heeft totaal geen zicht waar zijn kat zijn behoefte doet.

mijn hond zal nimmer bij iemand in de tuin gaan staan pissen of schijten,een kat doet dit wel.

je zal mj niet horen schreeuwen dat kattebezitters ook belasting behoren te betalen ,echter ben ik wel van mening dat ik niet mijn eigendom hoeft onder te laten schijten of sproeien door een kat van een ander,niks stinkt erger dan de urine van (sproei) of schijt van een kat.

als men dan ook nog zo reageerd dat men de schuld eerst naar de hondebezitters probeert te schuiven alvorens zelf verantwoording te nemen voor je huisdier ,dan ben je nog naar mijn mening een hypocriete ***** ook.

ben dan wel blj dat er zo  gereageerd wordt door de kattenbezitters,geeft mij in ieder geval het recht het schrikdraadje even op te voeren naar een hoger voltage.

denk dat onze kattenbezitters eens wat minder lui moeten zijn en de bak van de kat eens wat meer moeten verschonen ,dat scheelt al de helft.

dan zal ik van de week nog een keer vriendelijk vragen of de kattenbezitters hun dier willen binnen houden,alvorens ik zwaardere maatregelen gaat treffen.