Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hrdwerrorman
hrdwerrorman - 01-06-2008 20:25:50
Auto & Vervoer

Distrubitie ketting

Dag hans,

leg je vraag over die terugroepactie of het geluid hier eens neer.
misschien kun je de items even afkijken welke wat langer geleden zijn, misschien wordt je dan wat wijzer. opel corsa forum:
http://www.opel-forum.nl/forumdisplay.php?fid=8&page=1

zelf heb ik een keer contact op moeten nemen met opel nederland over een geval dat volgens mij garantie of tenminste coulance zou moeten zijn en de dealer wilde me laten betalen.

ik kreeg een brief van opel ned. terug dat ze goed dealernetwerk hadden en ik moest maar weer met de dealer contact opnemen.
dat deed ik en merkte dat opel ned. dat ook had gedaan. voorstel:
opel ned. 1/3, de dealer 1/3 en ik 1/3 betalen van de rekening.
mijn voortel: ik in geen 1/3, 3 of 30 jaar betalen. ik heb niets aan de rep. betaald. het werd wel in de opelgarage gerepareerd. later ging de garage failliet.
nee, niet dáárom;-) vele jaren later. eerder omdat ze zich in eerste instantie niet coulant opstelde, niet alleen bij mij.

er zijn distributiekettingen welke 250.000 km meegaan. gewoon in de garage om coulance vragen, want dit is erg snel. hou de poot stijf.

als ik me goed herinner was de terugroepactie voor astra's. maar misschien ook wel voor corsa's met dezelfde motor.

hardware error man.