Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lu
luckystrike_1 - 02-06-2008 15:54:41
Huishouden & Energie

Weren van ander mans katten

ik lees hier even mee. wij wonen in een buurt waar de tuintjes erg klein zijn, 3 bij 4 of kleiner. bijna alle buren hebben katten, sommigen wel 5. er is veel te weinig ruimte voor die beesten dus ze poepen alles onder.


wij zijn de tuin aan het verbouwen en kwamen een halve vuilniszak met kattenpoep tegen met opruimen. tijd om in actie te komen als de tuin klaar is.


maar het grootste probleem is eigenlijk dat wij achter een aanbouw hebben met een glazen koepel die open kan. als we in de zomer de koepel openzetten stinkt de hele benedenverdieping naar de poep omdat de katten op het dak poepen.
ik heb hiervoor een helaas niet al te diervriendelijke oplossing bedacht. ik ga aan weerszijden van mijn aanbouwdak prikkeldraad spannen.


er is eigenlijk niets dat echt helpt in onze buurt. ze hebben zo weinig territorium dat ze moeten wennen aan maatregelen die tegen ze worden getroffen. prikkeldraad is niet zo'n diervriendlijke oplossing maar wel doeltreffend denk/hoop ik. ik ben geen kattenhater, maar ik heb geen zin om constant in de poeplucht te zitten.


nu nog een oplossing vinden voor het probleem dat we aan de voorkant hebben. de gemeente heeft daar een boom geplant en nu kunnen we ons raam daar ook al niet meer openzetten vanwege de hondenpoep...zucht...