Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

moniekske
moniekske - 02-06-2008 20:31:01
Huishouden & Energie

Weren van ander mans katten

vervelend, en volgens mij zonder medewerking van de eigenaren van de katten onoplosbaar. ik heb zelf drie katten die ik altijd binnenhoud, maar meerdere van mijn buurtgenoten denken daar niet zo over en heb ook ik veel last van andermans katten. zelfs mijn eigen katten raken overstuur van die vreemde beesten in mijn tuin. een buurvrouw had wel een goede oplossing. vorige zomer stuurde ze alle bewoners een berichtje, waarin ze aangaf de katten diervriendelijk te zullen vangen en vervolgens bij het asiel af te geven, waarna de eigenaar zijn dier daar weer zou kunnen ophalen. de reacties van de "kattenliefhebbers" waren niet van de lucht! ik snap trouwens echt niet waarom katten buiten moeten lopen. een hond laat je toch ook niet de hele dag alleen buiten. waarom heb je anders huisdieren?


volgens een van de eigenaren zou katweg (of zo iets, verkrijgbaar bij de tuinwinkels en dierenspeciaalzaken) helpen en was zij bereid die kosten te betalen en het spul regelmatig in de tuin te komen strooien. misschien een idee.