Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hond2 - 02-06-2008 22:29:21
Huishouden & Energie

Weren van ander mans katten

"tja, het is natuurlijk zo dat de eigenaren op moeten draaien voor de kosten van de overlast van hun katten. als je weet van wie de katten zijn is dat niet moeilijk, mits de eigenaar meewerkt."


precies.de katteneigenaar draagt de verantwoordelijkheid + de kosten voor het afzetten zijn eigen tuin of balkon zodat anderen geen overlast hebben van buurkatten.
daar hoef je als overlast ondervindende buur geen cent aan uit te geven lijkt mij.en je hoeft ook je tuin niet af te zetten;dat mogen die eigenaren doen.


om erachter te komen van wie de kat is heb ik hier al een heel simpele oplossing gelzen:de dierenambulance de kat laten ophalen nadat je hem gevangen hebt en de eigenaar vervolgens telkens de kosten voor vervoer en opvang laten betalen.